fredag 1 juli 2011

Rosanella on my mind...

Ni minns att den var för liten? Ja, i ärmarna och lite snäv över ryggen/skulderbladen? Men att jag tyckte den var sååå fin?

Samtidigt så vill den inte lämna mitt huvud. Nu vet jag ju att mollysar kan variera mellan färgerna....någon som märkt av det när det gäller Rosanellan? Kan liksom inte riktigt få ihop att jag skulle behöva en FYRA i den här??? Jag har alltså stl. 2 i min bikette t.ex....... Okej, jag är nog snarare en trea nuförtiden...särskilt i ärmarna då...men jag har ju ingen stor byst så då antar jag att en fyra kommer att sitta som en säck fram??

Ledsen att jag terrar er med detta- men tänkte att om jag skriver av mig så kanske det klarnar lite...!

Lingon- jag vet att du har en Rosanella- vad har du för storlek på din? Och hur du har provat olika färger- var det någon skillnad?

Nu ska jag kasta mig i säng- imorgon bär det av till biblioteket- biofilmer att se på dagen var det ont om- och hämta reserverad bok, skaffa badbrallor till maken ev, leta A-linje linne/topp, ev. foppisar till sonen (NU säger han att de han har är för små.....suck...vi provade i g å r -!) Annars är jag lite mör- har två kvällar på raken blivit jättedålig i magen efter middagen- kanske har jag fått något mysko?- så nu sitter jag sent och dricker lite vätska i form av te för att lugna magen...Hade tänkt träna lite idag men det fick jag ställa in...kanske imorgon i regnet istället?

Kram och jag hoppas ni andra sover nu...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar