lördag 27 augusti 2011

Helg! Det grävs och donas!

Igår när jag kom hem hade byggarna/grävarna äntligen kommit igång! Längs ena kortsidan på huset är det uppgrävt- äppelträd och annat har rykt!- och idag är de här och släpar bort en del och installerar ny dörr (så vi kan komma ut och in ur vårt hus...). Känns lite konstigt att ha byggare här en lördag som jobbar mitt i vardagsrummet nästintill. Men skönt att allt det vi gått och väntat och väntat och planerat för i flera år faktiskt är igång! Vi behöver alltså inte flytta! Sedan kommer det förmodligen bli kaos och annat men just nu känns det bara positivt!

Igår kom mina nya Ilse stövlar- den här gången beställda från Eshoes.se/com nu när jag visste att storleken stämde. Brandos hade ju sålt slut på min storlek direkt... Måste berömma eshoes- bra och snabb chat när man behöver fråga något och riktigt snabb leverans. Nackdelen är att de inte har fri retur, så jag lär ändå inte beställa från dem i första läget om jag inte vet att storleken passar (dvs att man redan har provat skon innan).  Oavsett så har jag nu äntligen ett par "stövlar" (bootsstövlar) så nu kan det regna! (om det nu måste!) Ska fota underverken senare så ni får se.

Solen strålar- det ska bli fint här i Stockholm idag- upp mot 25grader. Känns som kanske sista sommarvärmen för i år? Annars har det varit superklibbigt och jobbigt här i veckan. Ingen supervärme men fuktigt och klibbigt som i en regnskog...!

Det är så skönt att det är helg- vi har massor att göra men jag kan ändå koppla av och njuta med mina barn! Ge dem lite tid... I helgen behöver jag också sy en present till en kusin. Hon önskar sig en kjol eller ett par mysbyxor. Ingetdera är särskilt svårt så det borde jag hinna med..dessutom är det avkopplande att sy.

Mitt tröstplagg har också kommit. Ska bara prova det först....och fundera på vad jag ska ha till, hoppas att garderoben innehåller något som passar till...gillar inte plagg som kräver nya plagg för att fundera.

Kram på er allihopa!

If you don´t succeed at first- try again!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar