tisdag 30 augusti 2011

Jag kan inte sluta tänka på den...

Bilden är mycket dålig, jag vet. Men denna nedrans kofta kan jag inte sluta fundera på! Ska man slå till då? Inser att jag är inne i någon sorts powder-flow...jag som inte haft det mycket förr?!

Men det är något med denna kofta....visst, gammal i modellen, men just att den är i beige och att det INTE står Odd Molly på ryggen gör den mer intressant nu.  Sedan föredrar jag just nu, trots osnygg midja här, ändå att den här på sätt och vis skapar en midja. Inte som lovely knit som ju inte gör just det....

Nå, är det bara gamla klick-nerven som pickar på uppmärksamhet? Ska jag blunda och springa? Lägga mig ned platt och beställa? Ja, vänta och se brukar fungera ganska bra....med risken att den är helt slut när jag väl insett att den bör bo här....eller inte!

Lustigt är det också då man ju gärna vill ha färg på vintern, inte beige...plus att jag varit usel på att använda mina i bomull.... Men varje gång jag drar på mig dem undrar jag varför jag inte har dem oftare....! Dock inser jag att jag fryser lätt- men också att jag är blir varm- så behovet av koftor hos mig i bomull är faktiskt ganska begränsat. Det är ull som behövs när det börjar dra kallt på jobbet...det är det som gör att jag överlever dagen där...Brrr!

Nu ska jag sova! Gonatt på er och ta hand om er!

Imorgon anländer filmer från Discshop också...när jag nu ska se dem? Fast de flesta är till barnen faktiskt... Men några nostalgi-filmer hittade jag...ska se på dem när jag helt ensam...maken tycker inte att jag är klok...!

1 kommentar:

  1. Om du inte kan sluta tänka på den tycker jag du ska slå till:)
    Kram

    SvaraRadera