söndag 28 augusti 2011

Sol och regn och regnbåge

Vädret är minst sagt varierande idag! Vaknade i natt av att det ösregnade och blåste minst halv storm...Barnen kom in på morgonkvisten och sa att draperi och krukor blåst omkull på altanen...! Mellan varje tvärskur så är det sol och varmt...dock blåsigt. Men ändå varmt!


Dagen har bl.a. ägnats åt att shoppa ny sport-bh, anpassad för löpning, och innegympaskor åt dotter och mellansonen. Äldste sonen fick ett par converse lookalikes från Stadium, nöjd blev han efter att jag tvingat honom att prova...haha barn...När vi kom till kassan kom den glada överraskningen: 20% på alla skor i dag! Jippiee!

Jag avskyr verkligen att prova sportbh! Det tar tid, man måste ha med sig 17 olika storlekar till provrummet, det skaver och trycker och spänner och ja, you name it, innan man hittar rätt. Nu blev det en Shock Absorber. Visserligen lite lite tight under byst men den sitter helt okej och jag planerar ju att bli mindre där med...Däremot var det dösvårt att hitta min bystsize- fanns nästan bara i något större boobs än vad jag har...jag är normalt b-byst, ibland c. Nu är shock absorbern lite liten i kuporna, uppenbarligen, så jag kunde ha en c. Nu hoppas jag innerligt att den blir bra! Jag hoppade och skuttade friskt i provrummet...

Annars har jag bestämt mig för en top till mitt trösteköp. Det blev en drop needle top i almost black. Jag har faktiskt ingen svart kofta alls insåg jag, vilket är konstigt med tanke på att svart är min basfärg i garderoben... Är nyfiken på hur den blir på. Hoppas jag valt rätt storlek också.

Har alldeles nyss återkommit efter en timmes promenad-träning- en del av den utförd i skyfall, och ska nu kasta mig in i duschen.

Visst är det konstigt hörrni, vad helgen går fort?

När det är tufft brukar jag försöka intala mig själv att varje timme är lika lång, vare sig man sett fram emot den eller inte. Varje dag går över, både den roliga och den jobbiga. Det fungerar ibland att tänka så. Fast man använder det mer i tanken för de mindre roliga timmarna och dagarna...De roliga dagarna brukar inte ha någon negativ effekt på sinnet...

Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar