tisdag 20 september 2011

Favoritdesigner

Hm....ojojoj. Ja, jag kan ju inte påstå att Odd Molly inte platsar på den listan! Men jag gillar också plagg från By TiMo och Hunkydory. Day kan ha fint ibland men är lite för strikta för mig. Lite för trista i färgerna också har jag känt.

Sedan är jag inte så märkesgalen faktiskt. Gillar jag något så spelar det inte så stor roll vem som gjort det. Prislappen bör inte vara alltför galen dock, då åker plagget bort. Nu kan man ju tycka att alla OM´s plagg är galet dyra och ja, det är de. Men när jag började med OM så hade jag inte köpt kläder till mig själv på ca 4 år i någon större utsträckning (mammaledig, graviditeter etc...)så jag tyckte att jag hade lite innestående. Numera försöker jag i likhet med många andra att tänka mig för både en och två gånger innan jag shoppar! Plaggen ska passa in i befintlig garderob och ska vara "min stil". Dvs. jag ska använda dem, de ska inte köpas för att de var snygga på någon annan...

Jag använder ju galet mycket leggings men anser de vara stapelvara och förbrukningsvara så jag köper då inga dyra. De håller i en säsong eller två och det är helt okej när de kostar 99kr eller lite till! Jag tittar på passform, material och färg!

Överlag tittar jag som sagt inte mycket på märke. Men det är lätt att fortsätta titta på ett märkes kollektioner när man väl börjat och gillat det man såg!

Dock är nog ändå Odd Molly min favoritdesigner. Kan inte säga annat.

Varför skriver jag om det här? Jo jag är med och följer Katinkas lista: här . Häng med du också!

Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar