söndag 18 september 2011

Söndag igen

Ni kanske märker att jag inte är lika aktiv just nu. Det är av flera skäl, ett av dem är absolut att jag inte riktigt hinner med och ett annat att jag inte riktigt mår så bra just nu med all stress som är runt omkring mig just nu. Då måste man backa och tänka efter lite och det är just det jag gör. Dock så saknar jag att bloggandet och kan inte sluta med det...inte heller sluta läsa bloggar för det gör mig glad- och sådant ska man ju ha mycket av! Däremot ville jag berätta så här så inte någon tror att jag slutat läsa deras blogg eftersom jag blivit så erbarmligt dålig på att kommentera....

Igår sken solen och jag tillbringade morgontimmarna i en simhall med mina två äldsta: simskola/simträning. Därefter skaffade jag en ny klocka till äldste sonen- tyckte den andra så för trist ut- han fick välja färg och valde en blå/turkos. Jättesnygg! (var sugen på en vit själv...). Efter det hastade vi hem- vi skulle med och titta när han spelade fotbollsmatch på Ekerö mot Träkvista. Tur att solen sken- helt okej att stå och heja då! Särskilt kul också att de vann...! Efter det inhandlades lördagsgodis och fikabröd (maken) och vi åkte hemåt, med ett snabbstopp på bibblan för återlämnande av böcker och för att hämta nya reserverade.
Sonens nya klocka

Idag sov jag ut. Tog sovmorgon. Åååå så skönt! Vid nio gick jag upp och hjälpte mellankillen med fotbollsprylarna- han skulle spela två matcher idag. Vinkade hejdå- och när maken kom hem vid halvtolv med äldste sonen så åkte vi alla till match "arenan" och tittade på grabben. De vann de med- så en riktig vinnarhelg! Sedan hem- och nu har det bakats två banankakor (vad gör man annars med lätt övermogna bananer som ingen vill äta?). Maken for nyss iväg och handlade och tog med sig en av grabbarna som hjälp. Dottern ville stanna hemma med mig och sitter och ritar och sjunger just nu... :-)

Själv har jag lågt tempo idag. Försöker att inte stressa upp mig...men det är inte lätt. Har bestämt mig för att om det inte blir/känns bättre om två veckor så ska jag fasiken gå till en läkare- inte vet jag vad de kan göra- men något kanske?!?

Dagens vackra outfit är en gammal goding, populär i sin dag, knallrosa Fonda dress! Svarta leggings till.  Man blir iaf glad av färgen, även om jag har svårt att ha den på jobbet....dumt kanske?

Nu ska jag njuta av ingenting en liten stund till. Innan tvättmaskinen ropar mitt namn...

Kram!!

1 kommentar: