onsdag 16 november 2011

Jag är galen..?

Så mätt. Galet mätt. Blä-mätt. Och det är helt mitt eget fel. För kan man bli annat när man klämt i sig nästan en hel Ben & Jerry´s Half baked......Enda fördelen är väl att jag är inte så sugen på mer ...på ganska länge...


Dessutom hur dumt är det att äta glass nu när det är kallt? Jag sitter i den stickade OM klänningen och fryser. Var tvungen att koka både te och värma vetekudde....Brrr!

Sedan hittade jag lite material till matteläxan nästa vecka. Skönt. Då är den nästan fixad. Ikväll ska jag skriva det allra sista omdömet. Har en elev med skyddad ID som inte syns någonstans, så då är det speciella papper som gäller. Sedan ska jag LUS:a eleverna också....Inte den levande lusen utan deras LäsUtveckling.... :-) Inte så lätt som det låter. De har ju by default inte hunnit så långt. Sedan har den som lus:at innan lagt dem så högt, trist, för jag kan då inte höja dem......

Förresten- någon därute som vet en bra BACKUP APP? Till min tablet? Ska ju reklamera den, men måste ju rensa den först, och hela min kalender är ju i den.....Så bra tips emottages mycket tacksamt!


Kram!

3 kommentarer:

  1. Åhh, men frestas inte... Jag älskar också den där Half Baked. Men jag har satt mig själv på bantning just nu. Kram

    SvaraRadera
  2. Det där med glass kommer nog på min lista imorgon! Blev lite sugen nu...
    Kram

    SvaraRadera
  3. Jag älskar Cookie Dough- vilket definitivt sabbar min bantning... så i somras tvångsmatade jag mig själv med glass tills jag verkligen ville kräkas. Sen åt jag en portion till. Det hjälpte!=) Har inte ätit glass sen dess... Kram!

    SvaraRadera