onsdag 14 december 2011

Varför är det så svårt att skriva ut dresscode på inbjudningar?

Huvudvärken har tillfälligt (?) gett med sig.

Nu sitter jag och funderar på det här med fredagen och klädsel. Blä för det egentligen. Ju mer jag tänker desto mer vill jag bara hoppa i en wigwam eller t.o.m. en velourklänning!

Är det tråkigt om man tar något man haft på jobbet? Ska nog prata lite med festanordnarna och se om de tycker att de inte uppskattar om man har något man haft på jobbet? Jag gör nämligen inte så stor skillnad på jobb kontra fest om det inte är långklänning och satin som ska gälla. DET har jag inte på jobbet iaf! Men annars tycker jag att man ska använda sina kläder. När man vill, egentligen. Men nu blir jag som sagt väldigt osäker. Hur vill de egentligen ha det?! Känns också helt galet att man ska behöva gå och grunna på sådana här fjantproblem när världen har större och viktigare problem att lösa....(klimatet, svält, krig och allt annat elände...)

Tänk vad skönt det är när de som bjuder in använder en vedertagen "dresscode" så man vet. Eller verkligen säger att man får välja helt själv. Det är dock inte så kul att komma "neddressad" om bordsgrannen är uppklädd till tänderna...Det är ju inte bara kollegor utan andra också. Egentligen borde jag inte bry mig. Man ska vara sig själv. Men jag är inte heller dödligt förtjust i jättetillställningar och vill inte stå ut för mycket heller...

Medan man funderar över sådana här allvarliga problem (...) så kan man också äta välkokt dajm. Hemgjord. Förfärligt god. För lätt att äta alldeles för mycket av! Särskilt när man kan skylla på att den blir liiite för mycket kokt...så man "måste ändå" göra ny..... Kanske ska man ha korsett på fredag.... ? Hihi.

Nu ska jag sluta överösa er med knasiga funderingar. Ha det gott!

Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar