onsdag 25 januari 2012

Från djup till yta, djup sömn och glädje över pling.

För av någon sjuk anledning så går jag och fnular på denna fining...Men ändå kommer jag inte till skott... vilket jag inte gör alls med nya mollysar just nu. Bra för plånboken naturligtvis, men undrar lite varför också. Både gillar och ogillar att gammalt kommer åter. Det är fint. Men samtidigt....väldigt mycket av det fina är just i classic. Betyder det att jag inte riktigt är i harmoni med det som är "nytt"? Hm. Eller är jag helt enkelt inte i harmoni med mig själv?Tror det var Josanne som sa (eller?) att trots att man dregglar över fint så infinner sig liksom inte det där suget. Det där som bara säger att just det där plagget bara vill man ha. Så så är det nu.

Just nu bubblar det också av kreativitet och idéer i huvudet. Både jobbrelaterade och mer privat. Önskar så att dygnet hade fler än 24 timmar och att man inte behövde sova alls minsann! Samtidigt vet jag med mig att ibland leder den där kreativiteten och alla bra idéer till att jag inte mår bra. Det blir helt enkelt för mycket av det goda! (öööh? Onda?)

Jag har varit lite tyst på sistone. Mest för att jag har haft fullt upp irl och inte hunnit öppna datorn ibland ens en gång. Därav det alldeles katastrofalt dåliga kommenterandet hos er andra och avsaknaden av inlägg här.

Att man sover så djupt att man biter sig i tungan så det tar 5 dagar innan man kan äta ordentligt (försök tugga med trasig tunga...), smärtan när man försöker borsta tänderna utan att nudda en endaste millimeter av tungan och att drabbas av någon vidrig magsjuka i helgen som var, har liksom tagit lite av min uppmärksamhet.


Förresten, tjohoo, avisering i mobilen!! Mollysar? Näähää, inte alls. Böcker! Njutbara underbara böcker! Till mig och till barnen. Livet är trots allt underbart- det finns ju böcker!

Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar