torsdag 5 januari 2012

Varför kan jag inte föra över bilder??

Någon som har några tips?? Fattar ingenting. Gör som jag brukat göra. Men det bara går inte? Tuggar och tuggar och tuggar. Men det blir inga bilder överförda?!




Gudars så irriterande!!


Skridskoturen blev i alla fall rolig. Lånade en hockeyklubba av maken och en juniorpuck. Sedan var det roliga igång. Trots en praktvurpa när jag skulle skjuta på pass och "glömde" att jag inte stod på en innebandyplan utan att jag hade skridskor på mig. Men den bjuder jag på! Tog det lite lugnare sedan....Varje gång en klubba hamnar i händerna så känner jag hur jag verkligen saknar innebandyn...Men är så otroligt otränad att jag vägrar att visa upp mig på en innebandyplan för att ens veteranträna...Vore pinsamt. Men oooooh, vad jag vill...egentligen. Måste bara få till lite lite bättre kondition...


Nå- någon som har några tips om bilderna- har finfina (hmrmrr...)bilder på pampieces att visa upp!


Kram!

1 kommentar:

  1. Morning :) Jag jobbar lite söderut och jag kom bara halvvägs med tunnelbanan ;) Vårens Wrap kommer kanske hit till BRA rea för jag tycker nog att jag är för kort och kurvig för att kunna bära upp den snyggt? Det blir ganska mycket boobs om man säger så ;) Både 0 och 1 går ungefär 3/4 ner på rumpan - alltså inte över men det blev snyggt eftersom den är tunn och lite åtsmitande tror jag ett den vore förstorande om den gick längre ner.
    Kram

    SvaraRadera