söndag 18 mars 2012

Det är vår - för jag dras åt väskor....

Har varit lite frånvarande.. veckan har varit lång och tuff...Har kommit hem sent på kvällar och i princip bara gått och lagt mig. Men nu är den över- dock har helgen varit något mer jobbig än vad jag tänkte mig!

Byggarna ska riva väggen in till en av de nya delarna och vi måste röja barnens rum....(blunda och se det framför er...sängar...en miljon legobitar...en massa smått jag-vet-inte-vad-det-är, osv osv osv.)för att det ska kunna ske. Det är helgens jobb! Det mesta är ute nu, men jag ska gå in och bära ut den sista möbeln..medan maken är och handlar..för det behövs ju också- mat alltså!

Mina skumma anti-kolhydratpiller verkar iaf ha gjort lite verkan: trots födelsedagsfika igår och lite annat onyttigt i veckan så har jag ändå gått ned 2 kg sedan jag började..för två veckor sedan. Jag kan säga att jag har inte ändrat många (o)vanor eller börjat röra på mig heller..så jag är rätt nöjd med det! Nu ska jag börja röra mig lite också! Längtar efter det faktiskt!

Men så var det rubriken! Väskor! Dras tydligen åt det varje vår också!

Klurar lite på en Ceannis! Ni som har dem, är de bra? Håller de?

Jag föll naturligtvis först för den svarta medallion, sedan den bruna/beige...sedan ville jag har mer VÅR och tittade på lite blommiga...Eller?

Här är lite bilder:

Dusty pink heter den här färgen
Blue heter den här färgen.
 Är lite tveksam till att de är så "prickiga" i färgen...gillar det inte riktigt?

Kanske är det lite för blommigt?!

Brun medallion.
Kanske är det bättre med en i mer en färgskala?

Den här sista gillar jag skarpt! Men den är ganska dyr och jag hittar ingen beskrivning på hur stor den är och hur den ser ut inuti! Den lär ju hålla då den är i skinn..men det höjer ju priset också! Skinn är alltid snyggt men kanske roligare med en i tyg och lite annan mönster?


Vad tycker ni? Har klurat länge på en Ceannis men kommer inte riktigt till skott. Vill ju helst ha den vår /tidig höst till jobbet...Går den på vintern så är det ju bra det med, men inget måste.Snygg men ändå plats i..

Har ju en ljusbrun/beige Adax axelväska  att ha på sommaren, dock ej stor nog för jobbsaker. Mer än mindre handväska.

Tyck till nu! Kanske har du några andra förslag? Medan jag bär möbler...

Kram!

5 kommentarer:

  1. Jag är en sucker för skinn, så jag håller på den. Vad är det för piller du äter? Låter ju jättebra...
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, du vem vet om det är pillren eller om det faktiskt är så att man ändrat något? Men jag har faktiskt varit på både kakkalas och ätit en del onyttigheter och ändå gått ned, plus att det är den delen i månaden när man brukar väga lite mer om jag säger så... ;-),

      Glucosanol heter de. Det sägs att de hindrar upp till 60% av kolhydratupptaget när man äter..? Jag äter inte som det står på förpackningen utan tar en när jag äter frukost. En till lunchen om jag tycker det behövs och hellre två-tre på kvällens middag eller tre om jag ska på födelsedagsfika....Lite biverkningar finns i början (gaser...mindre kul men ändå inte så man dör, det går att hantera om man säger så!)

      Har sett dem på reklam, kände mig urdum som ändå testade dem, men nu är jag glad för dem. Samma tillverkare har också några piller som gör att man snabbare blir mätt. De har jag testat när jag är på väg hem och är jättehungrig, då kan jag håller mig ifrån det värsta onyttigheterna när jag kommer hem och ska fixa käk!
      Äter nämligen lunch kl .10.30 och då är man lite lätt hungrig vid 16-tiden.....

      Kram!

      Psst! Tror nog att ska man fixa ordentlig minskning så behöver man ändå tänka på vad man stoppar i sig och röra på sig, men det känns bra att ha dessa att ta till just när man ska på fika och sådant! Eller maten känns väldigt kolhydratrik!

      Radera
  2. Hoho säger jag om den sista väskan! Var har du hittat den? Undrar hon som alldeles nyss köpt en väska :o)
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är den läcker!

      Har googlat och hittat den på två ställen, en av dem var sid and sally har jag för mig..? 2499kr ska de ha för den....jag försöker tänka mig in i om den är värd det....

      Kram!

      Radera
  3. Skinnväskan är skitsnygg! Trist att du missar OM. Jag åker hem på kvällen......Kram

    SvaraRadera