fredag 13 april 2012

En belöning.

Tack vare härliga mollyland (TACK alla!!)- så är en belöning på väg till mig. För såklart fick jag lämna en massa prover också hos läkaren(som var bra- pust)...jag som är stickrädd efter att ha blivit sönderstucken under en av barnens förlossningar....Gick och tittade på den turkosa  långa Tadaa:n igen...men bestämde mig för att nej, silky purple it is..or nothing! Ringde och fick tag i en som nu ska vara på väg...! (Hoppas jag!) Tjohoo! Här ska glidas i sommar!

I och med det så ska det förberedas för bloppis och swappis och tävling här. Återkommer när jag laddat kameran och fotat lite. Förmodligen blir det inte förrän på söndag fm, då jag har lite tid över. Imorgon ska jag försöka få hit en icke inplastat symaskin så jag kan sy upp byxor....jättekul, men det behövs ju göras!

Försökte belöna mig själv med en bok också. På engelska. Men blev så velig att jag kom ut med...noll böcker. Tänkte kolla nätet istället, som vanligt, det är billigare!

Ska klura på färg till mitt nya syrum också! Några förslag? Eller finfina tips?

Ja, jag nämnde visst tävling också! Det har visst varit 30000 folk här och läst, inte en så stor siffra för många kanske, men jag kan liksom inte fatta att så många varit här...det måste ju firas! Vad kan vinnas då...? Ja, jag ska rota lite i gömmorna...kanske finns det lite molly-anknytning....hm, vem vet? ;-)

Ha en skön fredagskväll- nu häller jag upp ett glas rött!

Kram!

2 kommentarer:

  1. Du ser! Och blir lite nyfiken på var du hittade den:) Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, lite hemlig var jag...Men det var hos Mathilde jag fick napp! Nu snöar det ute, så det är inte direkt bråttom att svassa i den....haha
      Kram!

      Radera