torsdag 3 maj 2012

Vab, pollen och hål i skorna

Somliga går med trasiga skor...har fastnat i huvudet! Kanske för att jag upptäckte att det som skavt i mina converse är ett hål! Vad 17? mycket har jag inte använt dem?  Det har alltid skavt där, trodde det var mina strumpors fel, ni vet sömmen som ibland går precis över tårna...Det är väl mina breda fossingars fel antar jag. om det nu ska få bli hål så.


Jag hör rykten om regn, hagel och drivis. Kollar in yr.no och blir så nöjd, så nöjd. För de hävdar: inget regn i dag, ingen snö på fredag (kanske lite regn på kvällen men det kan man väl leva med). Ha! Måtte vädergudarna hålla med dem! Håller alla tummar jag har för det.

Dagen bedrivs här hemma. Känns lite fånigt för jag har insett att jag skulle ha firats på jobbet idag...(kan avslöja att jag fyllt jämnt i helgen som var). Men pollensänkta barn, totalt sänkta!, satte käppar i hjulet. Ingen dag passar att vabba på men maken var hemma sist...jag kände ett styng av dåligt samvete...dessutom är maken på ett osedvanligt dåligt humör... Fasen, karl har varit värre än jag när det är den tiden i månaden! Vad har han för ursäkt liksom? ;-)

Här hemma kan man inte göra mycket eftersom det byggs och donas...

Så vi snörvlar vidare och är trötta...

Vad kan man förresten ha till röda skor? Allt?

Men solen skiner! :-)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar