fredag 8 juni 2012

Jag invigde..

...inte en Molly, utan ett par träningsbyxor inköpta för minst ett år sedan.(när jag fick för mig att jag skulle jogga på vintern...Hahaha. )Nåja, igår invigdes de, tighta smidiga löparbyxor...Tänkte att de skulle vara för varma men de var de inte. Inte ännu i alla fall. De var dessutom dödssköna! Nya tröjan fick dock vänta lite..ville ha munkjackan och då blev det för varmt med långärmat under.

Längtar till landet på ett sätt: kunna lufsa igång löpningen utan att behöva visa upp den superdåliga formen för hela världen...Är så sugen på att springa/jogga!

Kan någon förresten tipsa om sköna, billiga, långa träningsbyxor för sommarbruk? Jag har alltså dessa som säkert går bra om det är ganska så svalt. Jag har ett par lösare i modellen från Rönnish som är 2/3-byxor. Men det är mygg på sommaren också. Jag är lite lätt allergisk mot mygg (på riktigt!) så långbyxor är ibland bra då. Supertighta tunna går inte så bra ur myggsynvinkel så vad kan man ha? Får inte vara för varmt heller..? Omöjligt kombo känns det som!

Så tips emottages tacksamt!

Kram och ha en bra fredag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar