lördag 6 oktober 2012

Blandad konfekt- och tips om bra kamera och scarfs önskas

Vackraste lördagen på länge: solen skiner från knallblå himmel, visserligen lite blåst och bara 11 grader, men ändå!

Vad gör jag då? Är ute och njuter av vädret? Går långpromenader? Räfsar löv? Busar med barnen ute?

.....


Jag snyter mig. Har lämnat linserna i linsburken och tagit på mig glasögonen (barnen känner knappt igen mig...). Är det Murphys lag eller? Här är finaste dagen på länge- inga byggare här och stör heller- och så är man däckad i en förbenad förkylning! Farao! Igår orkade jag få i mig sen middag och sedan dog jag i soffan, innan jag kravlade mig in i säng. En snörvlig natt och så är vi där jag är nu. Trött, snuvig och allmänt skit.

Inte ens koftan och legwarmers får mig att känna mig bättre.

Twist me är förresten jättesnygg...men jag velar om den är lite för stor.... som sagt....Vi får se om den kvalar in i garderoben eller om den får flytta åter. Ni som har Twist me:n: "växer " den vid användning?

Legwarmers:na var ju rätt coola- till och med på mina knubbigare ben. Får nog stanna. Tror jag.
Har faktiskt lite annat på ingång men inte från OM, utan två finingar från By TiMo. Vi får se hur de sitter. Sedan är jag på jakt efter lite fina och uppiggande scarfs. Så tips om fina sjalar och scarfs i fina färger till okej peng emottages tacksam. Vill ha färg men inte betala hutlöst. Sedan är nog hösten "räddad". Resten av innehållet i plånboken får gå till huset och inredning...

Nu ska jag försöka få ihop en sen lunch till ungarna...

Förresten, någon som kan tipsa om en enkel men bra kamera? Min gamla har gett upp. Vi har en superfin (maken har) men jag vill ha en egen, enklare modell. Så- bra pris, mycket för pengarna -kamera helt enkelt. Bra grej att önska sig i julklapp.

Ha en fin lördag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar