torsdag 4 oktober 2012

Soccermum, snörvel och en Twist...

Becksvart ute. Regnet häller ned. Det blåser. Var befinner man sig då och önskar att man inte var? På en fotbollsplan och tittar när dottern tränar fotboll. Klart man ska supportera. Men tusan att det alltid ska vara kallt och regna?!

Efter den kvällen så började dagen med lite omysigt snörvlande. Som under den roliga eftermiddagsföreläsningen började påverka mig lite mer än vad som kändes ok. Bomull i huvudet istället för hjärna liksom...

Dagens Twist? Ja, jag har beställt mina första mollysar nu. Tillsist. Med rabatt! En Twist me och ett par Aguarana legwarmers i silky pink. De däringa legwarmers får vi se hur jag ser ut i..... Twist me:n blev jag orolig nu att den ska vara för stor- läste hos Lingon att den var lite speciell i storlek. Kan ge mig tusan på då att om jag behöver byta så är säkert stl. 2 slut. Bara för att jäklas lite menar jag.

Och det har plingat i mobilen. Grejerna finns på posten- så nu ska jag strax ila dit i mörkret... Det har också plingat två gånger om att jag funnit IPAD grejer....Mmmm säkert....har ju verkligen tävlat om det....Dessutom har jag en Galaxy-platta så Applevarianten göre sig icke besvär här...!

Nu ska jag klä på mig ordentligt och cykla till posten! (Innan jag däckar...måste bara snyta mig lite innan..)

Kram i höstmörkret!

1 kommentar:

  1. Skönt att ha en unge som ägnar sig åt inomhus idrotter;) Kram

    SvaraRadera