tisdag 15 januari 2013

Nej, se det snöar....!

Hela dagen har det fullkomligt vräkt ned! Det är fluffig snö överallt, som dun! Förutom då att bussen inte gick som den skulle så fick jag en impulskänsla av att vilja kasta mig ned i snön som barn och bara njuta! Åka pulka och rulla runt!

Fast sen fick jag snö innanför strumporna i skorna och då försvann den där impulsen ganska omgående....

Idag var en hektisk dag. Från 8 till 16.30 var det bara fullt ös. Lektioner ÄR kul mina vänner. Och visst är många av mina elever mycket krävande, på olika sätt, och vissa dagar så önskar jag "hemliga tankar"...Men- stort men- jag vet att jag ändå gillar dem. Allihopa, på olika sätt. För trots att de har egenskaper som driver en till vansinne så är de också så där som barn är..

Det är svårt att inte gilla människor som kramas, liksom...

Och när vi får det där flytet i en lektion- när alla är med och alla bidrar- alla vill fortsätta- ingen vill sluta- Wow säger jag - det är så mycket värt!

Japp, har nog haft en ganska så bra dag ändå :-) Trots att det kommer nya elever på löpande band och jag sliter mitt hår för att försöka komma på hur jag ska få plats med fler bänkar....Undrar om man kan ha förvaring hängande från taket månntro?! Trots trilskande skolwebb (får man vägra använda den där sketna sidan- blir g a l e n på den!)

Jo, ett litet tips också, om det finns någon som inte känner till det: nomp.se. Det är en gratis tjänst där man kan träna matte på en massa olika nivåer och "tävlar" bara mot sig själv. Ska visa mina elever det imorgon! De älskar sådant.

Annars har kvällen bjudit på uppvisning av 10-åringen och klassfika. Trevligt!

Mindre kul är att jag nu måste försöka hitta 22 olika tider för utvsamtal samtidigt som en kurs på jobbet börjar och den där högskolekursen för behörighet i no och teknik börjar också, och dottern fyller år och ska ha kalas och maken på skidresa och ...ja, ja, jag överlever nog det med....

Kram och ha det så gott i snöfluffet!

Psst...Inget paket i sikte....ilsken är bara förnamnet!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar