lördag 23 mars 2013

Två tjejer i ett köpcentrum och doftljus ska inte ge idéer om toarent och tvättmedel i min värld.

Tjejmys. Eller lilltjejen och jag åker till centrum. I första hand för att köpa kalaspresent  för morgondagen. Sedan kommer vi på en massa annat att titta på, såklart....

En present inhandlades enkelt: Barbietillbehör... Det blev också lite låtsashår med fjädrar att ha i håret på kalaset imorgon och en cool tunika med Lilla My på (min favorit av muminfigurerna- just för att hon inte är så "perfekt"..) till lilltjejen. Någon ny fin pyjamas (kalaset är ett pyjamaskalas) lyckades vi inte hitta så där måste jag nog sy en. Damen ville ha en med kaniner på så jag får väl kika i tygförrådet....nattlinne skulle det vara också, inte pyjamas. Lördagsgodis blev förstås också inhandlat (jag har klarat mig- har hållit tassarna i styr...fast det luktar så gott...sjukt det här med socker alltså!).

Sedan gick vi in en affär som är helt livsfarlig. För plånboken alltså. Det är en sådan där inredningsbutik som man går in och bara vill ha allt!

Vi bestämde oss för att köpa påskpresenterna där (vi är bortbjudna både långfredag och påskafton).  En fin ljuskombination som går att förändra efter årstiden och en cool- fulsnygg - höna. Den senare ska bli riktigt kul att ge bort...hehe.

Sedan hittade jag en massa som jag själv ville ha förstås....Men lyckades hålla mig till en ljushållare med fin text på, som man kan sätta på väggen: tänkte ha den i köket, . Ett fint (dyrt!) yankee candle följde visst med också.... Doften hette A Child´s Wish. Den luktar lovande. Luktade på en annan doft: något med fluffiga handdukar och fasen- vem vill att det ska lukta tvättmedelsparfym när man sitter i soffan?! Inte jag iaf. Det var som citrondoftljusen jag hittade i en annan affär. Luktade gott i affären. Men när jag tände dem hemma fick jag bara associationer med toarent........ :-( . Har ni tips på goda dofter- inte för starka, maken går i taket då, ?

Sedan tog vi bussen hem via postutlämningen där det hämtades två paket. Innehållet i dem kan jag kanske visa när jag lyckats ladda nya telefonen som visst följde med hem i fredags....

Solen skiner, det kändes ganska skönt ute. Dottern sitter i soffan med lördagsgodiset, jag med tekoppen bredvid mig....Ahhh!

Ha en bra lördag!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar