måndag 24 juni 2013

Saker att inte göra söndagen efter midsommardagen.

Om man nu bor väldigt nära Barkarby Outlet så kan jag rekommendera att man inte åker dit just precis nu. Eller en helg när alla är lediga.

Maken och jag tog en shoppingrunda dit i söndags. Vi behövde solglasögon (maken även glasögon) och jag tänkte titta in lite i en viss butik....

Det var en väldigt dum dag att vara där. Hela parkeringen var knökfull. Vi parkerade på andra sidan. Det var sjukt med folk där. Turister. Inte bara svenska turister utan kinseser, ryssar...ja you name it. Såklart är det bra med turism. Och vi får väl skylla oss själva som åker dit i turistsäsong...

Inne på OM var jag nära att vända i dörren. (Har faktiskt aldrig varit där förut. Lite av ett hål i väggen tycker jag. Takhöjd- ja. Golvyta- nja...Provrum...2?! Hallå?!) Lägg till att det var 40% på outletpriserna...så ser ni mängden folk därinne. Kön....oj,oj....Orkade därmed inte kolla in utbudet så noga. Tyckte nog att det inte fanns så där jättemycket ändå. Hängde några sidenplagg vid kassan som jag var lite sugen på men inte orkade stå och  "riva" i med allt folk.

Men en kasse blev det såklart ändå. Ett linne, som jag tog i stl.3 och jag ska nog sy in det lite, det är lite rymligt, och en givin´skirt. Ni vet efterföljaren till sigh skirt. Jag har sneglat på den ett tag, har velat ha den vita som sommarkjol. Nu hängde den där så det passade ju finfint.

Och så blev det såklart ett par solglasögon. De hade inte de jag hade tänkt mig först, men hittade ett par som var minst lika bra. Ska inte ha för runda bara...ser ut som dr Snuggles (om ni minns honom?) då....

Som tur var hade jag parkerat maken inne i en annan butik. Han hade fått tokfnatt av folkmängden där jag var... Fast när jag kom och var smakråd där han var så var det otroligt mycket folk där också.  Maken hittade en kostym också, 30% på outletpriset och en kavaj. Något han tydligen behövde. Glasögon får han köpa en annan dag för han hittade inte "glasögonreceptet"...hihi.

Nu ska jag njuta en stund till i solskenet ute på altanen.  Kanske ska man ta sig en liten glass till måntro?

Kram!

1 kommentar:

  1. Var lite sugen på att åka dit i söndags innan vi for hem men är glad att jag inte gjorde det! Får stilla panik när det är så trångt.....Kram!

    SvaraRadera