torsdag 8 augusti 2013

Inte många knop idag inte..förutom träningspasset då!

Sov som en död i morse. Därav sen uppstigning och sen frukost.  Den nedrans handleden och några fingrar värker värre än någonsin. Igår var jag tvungen att ta en Voltaren...Måste väl bita i sura äpplet och gå till VC. Blä.

Bestämde mig sedan för att ta träningsrundan tidigare i dag. Maken och jag har gått ihop men nu har de ju varnat för stora regnmängder så jag ville ut innan skyfallen kommer... Det var otroligt skönt att pw idag! Slog alla rekord....både kilometertid och sträckan. Nice. Sedan är säkert inte kilometertiden något wow i sig om man jämför med alla vältränade men jag är nöjd. (för stunden- som den tävlingsmänniska jag är så lär jag vilja slå tiden nästa gång...). Nästa pass ska bli på lördag.

Igår hämtade jag ut Miss me capri boyfriend jeansen. Så otroligt sköna! Skönare jeans har jag aldrig haft! Mjuka och lite högre i midjan, utan att vara för höga. Wow! Dessa kommer absolut att användas- om nu vädret, tillåter men det räknar jag med, att det fina vädret inte är helt slut! Kan iaf rekommendera Miss Me- igen (har ju andra jeans därifrån)...och deras fickor sitter så att rumpan inte ser större ut än vad den är! Det bästa är att de ofta går att få tag i på rea, både långa och capri, om man bara kan vänta till säsongsbytena!

Ha en bra kväll- nu ska jag fixa middag! (och borde baka bröd- men är osäker på hur det ska gå med handleden....så typiskt att det är höger hand också. Bara att skriva på datorn gör ont. )

Kram!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar