onsdag 7 augusti 2013

Mulet och målandet får flytta inomhus...och fotografering på G- hu!

Ja, enligt Yr ska det inte komma något regn och vara 26 grader varmt. Nu ser verkligheten inte ut så. Det är mulet och mörknar så jag vågar inte göra de sista strykningarna utomhus...Lite synd för nu måste jag rigga upp allt i ett av våra "byggrum"....hade varit skönt att slippa. Men men, vill ju gärna bli klar med målandet så jag kan bygga ihop möbeln efter 12 timmars torkning och sedan slipa. Sedan får den stå och torka lite extra innan jag sätter den på plats i hallen. Blev sugen på att måla skohyllan också. Kanske kan jag grunda den idag när jag ändå står inne...?

Igår tog maken och jag en powerwalking runda. Hade ont i skenbenen/sidan av benen. Dels beroende på att jag är så rackarns otränad tror jag men också beroende på de där specialskorna som ska träna vaderna tror jag? Nästa tur ska jag ta vanliga löparskorna tror jag och se hur det känns.


Idag ska vi fotograferas! Fick fotografering av min syster i present när jag fyllde år men fotografen finns i Uppsala och dit har vi inte haft tid att åka. Nu är fotografen här så då passar vi på. Vet inte riktigt hur det kommer att gå eftersom jag inte gillar att fotas. Är inte alls fotogenisk helt enkelt. Men skulle vilja ha ett familjeporträtt och så porträtt av barnen en och en och gärna en på mig, om det går, och så en på maken och mig. Tror inte maken är intresserad av ett eget kort. Tanken är dock att vi ska vara utomhus så håll tummarna att det inte kommer något regn mellan ca 4 och 7 ikväll!

Ha en bra dag- nu ska här målas...

Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar