söndag 11 augusti 2013

Söndag- en rätt trevlig sådan.

Solen skiner, massa bulliga misstänkta moln här och där men ändå en härlig söndag. Maken sov knappt något inatt pga magproblem och mår jättedåligt idag så det blev ingen tur till byggmax...jag var jättetaggad men men. Har målat lite istället. Hallmöbeln är färdigmålad men skohyllan får sig lite färg också. Hoppas att sista strykningen kan ske imorgon. Så får det blir lite slipning sedan. Maken ska fixa en extra regel under hallmöbeln så att botten blir starkare. Ska bli spännande att se när det händer...

Imorgon är sista semesterdagen och då ska jag till frisören för att ordna till sommarhåret. Klippte mig i början av juni sist...Men jag har ju mest haft håret i knut/tofs så jag har då inte lidit! Kanske blir det lite färgning av håret hemma sedan, vi får se.

Igår tog jag en pw tur med runkeeper och slog lite hastighetsrekord. Jo, ja, jag vet. Men jag är hopplös tävlingsmänniska. Vill alltid prestera. Nu vet jag ju att jag inte kan slå rekord varje gång. Men det är kul när det händer! Hade tänkt att nästa gång ska bli imorgon och kanske även på tisdag kväll eftersom jag sedan ska bort 2 dagar och tänkte slippa släpa träningspryttlar. Tänkte att torsdag kväll är ett bra tillfälle sedan.

Än så länge känner jag tack och lov ingen ångest över att börja jobba. Visst vill jag vara ledig mera. Skulle absolut kunna vara ledig minst en månad till utan problem. Men känner inte den där värsta ångesten nu. Ännu iaf...?

Nu ska jag åter ut till solstolen. Hellre äkta solbränna än Decleoren just nu....Decleoren ger fin färg. Men stinker som sagt. Blä. Lite nagelmålning vill jag också få till. Funderar dock mest på färgen. Blått eller orange? Orange passar ju till allt så kanske den? Men så jag sommarfavoriten Sunday funday....Hm? Den är ju mer korall och hm,hm. Vilka i-landsproblem....

Kram!

Och njut av solen om ni har den på besök hos er! :-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar