måndag 2 september 2013

Jag hade nog lite för stora förväntningar...

Eller? Första mötet idag i en grupp som jag hoppades skulle bli superkul. Nu kändes det inte dåligt, men kanske lite tyst och ja, lite lite ostrukturerat? Hon som leder gruppen är jättebra, så hennes fel är det kanske inte, och många pratade, men ändå var känslan efteråt att - tusan- jag vill ha mer drag. Men jag är ju sådan. Lite go get-er, liksom.


Annars var dagen helt vansinnig. Ni vet, när det bara händer saker hela tiden, oplanerade saker. Jag trodde mitt huvud skulle få spatt vid tvåtiden, men höll ut och nu vid åtta så känns det ok igen...haha.

Ska ta mig en funderare kring hur jag ska ordna arbetsron i den här klassen. Vi har jobbat med detta i 2 ÅR men de är fortfarande otroligt snackiga och inte så självgående. Du kan vara hur tydlig som helst, det är ändå flera som missförstår. Nu kan man förstås tänka att det är mig det är fel på, eller det jag gör. Tro mig, tanken har slagit mig med. Men jag har haft både min chef på besök och andra och de säger tydligt att det INTE är mitt fel. Så jag får väl lita på dem.

Nu ska jag natta barn, bloggenada hoppas jag, se CSI NY och dricka te.

Dagens outfit, som vanligt inte förevigad på bild, men det var Hunkydorys ess tier dress, 3/4 ärm, i svart och odd molly leggingsen från i höst. De i porcelain. Helt underbara på..vill ha fler..... till det en orange/korallig scarf (för att matcha nagellacket Sunday funday...från Essie såklart).

Kram!


2 kommentarer:

  1. Den Hunkyn älskar jag! Tycker att dom kan återproducera dom i fler färger! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag håller med- återproducera! Dyr som attans var den i nypris men nedrans vad jag har använt den! Skulle till och med kunna tänka mig att köpa en till svart- för vad gör man när den här utsliten!? Disaster!

      Kram!

      Radera