söndag 24 november 2013

Bio och träningsrapport.

Ja, eftersom träningen i veckan lyste med sin frånvaro på grund av alldeles för slö och trött kvinna så var jag ute och PW i fredags. Riktigt skönt och kändes riktigt riktigt gött att krypa ihop i soffan med skönt samvete (och lite värkande ben).

Igår var det vilodag och bio med sonen. Vi såg Gravity. Vi satt som klistrade. Inget speciellt egentligen men den lyckades hålla oss trollbundna. Men sonen tyckte den var läskig, borde varit från 15 år enligt honom (och att få se en frusen människa med ett hål istället för ansikte, helt oförberett, kan ju få vem som helst att uppleva obehag...). Hem och mysa i soffan efteråt. Skööönt.

Idag vet jag knappt vad jag gjort? Sovit kasst i natt så jag var dödstrött och kom inte upp ur sängen förrän vid nio-snåret. Mellansonen hade tidig hockeymatch och sedan stack han och maken och dottern iväg på ett kort ispass för skoj skull. Sedan var det nog vikning av tvätt. Vid 13-tiden dök en kompis  till dottern upp för playdate. Äldste sonen var på laglunch + föräldramöte, maken var med då han kan köra bil (har jag sagt det- jag har faktiskt inte körkort. Finns en lång historia bakom det, inget olagligt dock). Medan de var borta spelade jag och mellansonen kort och myste till en film. När maken kom hoppade jag upp ur soffan dock- det var dags för...

...PW igen. Kallt ute, -1 grad och blåste. Brr. Invigde nya jackan och den höll mig varm. Hade sjukt ont i benen igen men tur att man har bra musik i lurarna och att man kan grimasera när ingen ser.... Men! Jag slog rekord ändå. Min sista kilometer var den snabbaste och min genomsnittliga hastighet var 8,55 min per kilometer. Inte vet jag om det är bra men för stunden är jag nöjd. Gick 6,64 km. Tror inte jag kan gå så mycket snabbare, då blir det jogg? Men har bestämt mig för att jag inte ska springa förrän jag gjort minst 8-10 PW. Kommer dö första gången jag joggar ändå så det är bättre att vara lite förberedd. :-)

Nästa pass ska helst bli på tisdag. Skam den som ger sig... :-)

Veckan bjuder också på mammografi och tandläkarbesök. All skit på en gång alltså....

Kram och njut av söndagen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar