tisdag 12 november 2013

Nöden har ingen lag?!

I morse vräkte regnet ned. Bara för att jag och dottern var tvungna att gå till sexårs. Jag skojar inte om jag säger att det rann från paraplyet om man vickade lite försiktigt på det -under promenaden- inte efteråt...

Senare, på vägen till jobbet trodde jag att jag mötte en man i en väldigt stor vit turban.

Icke.

Mannen hade trätt på sig en vit plastpåse på huvudet. Vet inte vad han var så rädd om -frillan? Eftersom påsen stod rakt upp och vattnet rann ned i ansiktet på honom...


Nedrans vad trött jag är på att det ska vara så himla svårt att hitta en bra löparjacka?! Hittade ju en men den får åka åter, den är för stor/sitter inte rätt, för min smak.

Har då kikat på Nikes olika varianter. Vill att det ska vara en löparjacka och att den ska tåla regn och vind. Jag har värmande lager att ha under så... Var inne på Nikes Vapor-jackor. Men varför ska alla damjackor vara ROSA? (japp jag skriker lite) Jag gillar rosa. I lagom mängd. Jag vill ha en blå, eller svart jacka.

Någon som vet var det kan finnas? Eller kan ni tipsa om någon annan vettig jacka som inte kostar multum?

Nu ska jag kasta mig i säng och sova gott.

Go´natt!

(Bidde ingen PW idag. Har haft/har så ont i skenbenen, tänkte vila en dag till. Hoppas på morgondagen. Vore ju iof sig också trevligt att kunna få gå en runda utan att det är becksvart, men jag tvivlar på att jag kan gå så tidigt från jobbet... "fula ord"-november!!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar