söndag 9 mars 2014

Ögonbryn- tips någon? Och lite undringar kring hår.

Idag skiner solen inte lika skarpt så det blir bio med två av tre ungar här. Äldsta ville hellre leka med kompis...Vi tillhör de fåtal som ännu inte sett Frost, så det blir den.

Alla ni som kan något om ögonbryn- ska man fixa dem? Jag har aldrig någonsin gjort något med mina ögonbryn. Har mörka hårstrån som sitter hyfsat tätt...kan nog aldrig plocka- är för harig för det- men kanske lite ifyllnad vore något? Vad ska man satsa på? Har suttit och googlat och blir fasen inte klokare. Glominerals set rekommenderar Skincity. Anastasia Brow Wiz rekommenderar andra. Clarins har ett set också, hittar inga åsikter om det. Ska man ha penna eller skugga? Vill inte se mejkad ut, utan naturligt.
Vill ha något som är enkelt att göra- vill inte gå upp en halvtimme tidigare på morgonen för detta!
Vad har ni för åsikter?
Till saken hör att jag har en liten 20% rabatt hos Kicks som skulle passa bra att använda till detta...

Näpp, nu ska jag ta och svida om till lite mer representabla kläder och fixa håret.

Jomen där kom ju en fråga till upp! Jag brukar tappa hår som alla andra, dvs lite mer och lite mindre med jämna mellanrum. Men nu efter resan så faller fasen håret (rättare sagt det började redan under slutet av resan) mer? Jag tycker att jag tappar mycket mer hår. Fattar inte? Hade ju hatt i solen och skyddade håret. Tror att håret fick mindre sol än det brukar få under den svenska sommaren...
Ni som är frisörer kanske har ett bra svar på detta och vad jag ska göra åt det?!

Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar