torsdag 13 mars 2014

Prover bortskänkes.

Idag när jag handlade present till mamma: hudkräm från Clarins, så fick jag med en massa parfymprover. Nu har jag sniffat på två av dem och de är inte min stil alls. Men det känns dumt att slänga dem, så jag funderade på om det finns intresse här?

Det är Pradas Infusion D`Iris och Pradas Candy. Ska erkänna att jag aldrig hört talas om dem tidigare. Men- jag har 2 av den första och en av den andra. Är det någon som är intresserad som hojta i kommentarsfältet, först till kvarn....(behöver såklart en mailadress så jag kan kontakta er för adress)

Eftersom jag fått dem gratis borde det vara ok att ge bort dem utan motprestation men vi kan säga att jag vill ha tips på din favoritparfym och varför den är din favorit.

Idag har det varit studiedag och jag borde hunnit mycket mera än vad jag gjort på em. Men det var svårt att jobba idag av någon anledning. Gäspig och längtade bara ut....

Inköp av sneakers till yngsta dottern gjorde att det kändes ännu mera vår...tills butiksbiträdet berättade att hon hört att det ska komma snö imorgon.... :-(. Det tänker jag strunta i. Någon sketen snö vill jag inte ha!

Kram och ha en skön kväll!


1 kommentar:

  1. Tar gärna emot lite luktegott:)! Min absoluta favoritdoft är Flowerbomb av Victor & Rolf. Underbar! Kram Maria

    SvaraRadera