torsdag 29 maj 2014

Tack för religionen- annars hade vi inte varit lediga idag!

Åh så skönt med ledigt en torsdag!

Dagen har ägnats åt...eh...ingenting nästan....! har instagramat en del (så fort det går!) Beställt 2 hudvårdsprodukter till (skäms...men vet ni, juni får bli en ingen-shopping-av-hudvård/makeup-månad, har jag bestämt, och det är ju faktiskt snart...) och så har ju Åhléns en snurrig kampanj att det man fångar på skärmdumpen i deras film det får man halva priset på. Jag såklart sett till att fånga Essielack och Cliniques chubbystick. Får se om något finns kvar imorgon... Essielacket ska jag bara fylla på en favorit (Sunday Funday) och kanske en turkos variant.  Chubbystick vill jag ha en viss nyans, annars kan det faktiskt vara...

Idag har det blåst stormvind har det känts som. Vi har väl som de sista i Stockholm införskaffat studsmatta till barnen, så den hämtades och monterades idag, i blåsten. Inte helt optimalt. Ungarna har studsat som galningar. Vi har fått sätta tidur så det kan turas om, utan att bråka....Herre jisses!

 Sen eftermiddag så kändes det faktiskt ganska okej på altanen, så intog te där.

Nu ikväll ska det målas naglar. Tyvärr är naglarna inte så långa som jag hade tänkt: så fort de blir lite längre så får jag skador på dem, och klipper då dem för att inte det ska bli värre. Och ja, nagelolja bor här. Men hörrni, chubbynails är väl också fint? ;-)

På posten (eller ja, postens utlämningsställe i affären) ligger ett paket och väntar. Har tänkt att hämta imorgon när vädret ändå ska vara kasst. Plus att jag tänkte handla rosor. Byggde om rosrabatten för 2 år sedan. Det blev bra, förutom att vi inte fått dit några rosor. Nu ska det 17 ske!

Nu ska jag se vad vi ska ägna oss åt. Sy? Få ungar i säng? Soffhäng? Strunta i tråkig tvätt? (jaaaa)Se en film? 

Kram!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar