tisdag 7 april 2015

Skönhetsvecka

Ja, det gäller att passa på! Har man semester så!

Klippning har bokats. Tid för ansiktsbehandling har bokats.

Varför så aktiv? Ja, fördelen med ledighet är att man kan ju välja vilja tider man vill. Dessutom har jag presentkort som går ut här i slutet av april.....så det blev också lite "akut"!

En annan tanke var också att det är inte så dumt att ha några dagar ledigt efter en ansiktsbehandling. Inte så att man ser sådär ut, men ibland kan det ju bli en lite utrensning...

Jag är väldigt nyfiken på vad hudterapeuten ska säga om min hud. Förra gången jag var hade jag inte använt någon proffsigare hudvård och nu har jag ett år av mer dedikerat arbete från min del med sk. proffsiga produkter. Ni som följer mig på Instagram vet att jag använde Beauté Pacifique först och sedan, några månader efter sommaren, började med PTR. PTR som inte alls blev som jag tänkt mig. Syraprodukterna passade inte min hud alls utan den blev sur... Efter rådfrågning av hudgudarna på Skincity så har de rått mig att gå tillbaka till BP. Men- efter att jag tog bort de "fula" produkterna för min hud från PTR så har jag fått rätt fin hud. Bortsett från några efterhängsna plitor som vägrar ge med sig, vilket gör att jag ff står och velar angående byte av hudvårdsserie/produkter... Det är framförallt två produkter från PTR som jag fastnat för:

Ultra-lite 24/7 anti-aging cellular repair

Mega rich intensive anti-aging cellualar eye cream

Tycker att de framförallt jobbat mot rynkor på ett helt annat sätt. Bekymmersrynkan finns där, men den är inte lika djup, samma sak med kråksparkarna vid ögonen. De finns där men är inte lika djupa. Porerna kändes först bättre sedan vet jag inte riktigt...Är också osäker på om jag verkligen har synliga porer eller om det är jag som tittar för djupt i spegeln... ;-)

 För att återgå till ansiktsbehandlingen så sa hudterapeuten att jag hade fin hud förra gången, att jag knappt hade några pormaskar alls! Det ska bli så spännande att se hur det är nu. Har det faktum att jag numera använder mycket mer smink gjort att jag fått mer pormaskar? Och hur mår min hud? Särskilt med tanke på de envisa plitor som inte vill ge med sig...

Nåja. Jag lär få veta. 

Ha en fortsatt bra dag!

  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar